x

Meniu

0 LEI
Categorii

Termeni legali si conditii de utilizare

 1. West Dental Teh-Med ofera acces liber la acest site, pentru a face cunoscute produsele si serviciile oferite tuturor clientilor pentru care lucram in intreaga tara. Uram "bine ati venit" tuturor vizitatorilor acestui site, dar dorim sa se cunoasca regulile ce trebuie respectate. Sigurul scop permis pentru utilizarea acestui site este comanda de produse si servicii precum si obtinerea de informatii despre West Dental Teh-Med. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

 2. Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de West Dental Teh-Med sau de furnizorii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a West Dental Teh-Med. 

 3. Toate trade name-urile, trademark-urile, logo-urile si trade style-urile sunt proprietatea West Dental Teh-Med sau a furnizorilor sai. Utilizarea adecvata a acestora se poate face numai in contextul produselor si serviciilor proprietarului marcilor, nici o alta folosire a acestora nefiind permisa fara o aprobare scrisa anterioara. 
  Orice legaturi catre alte site-uri sunt oferite ca un avantaj. Westdental.ro nu are nici un fel de responsabilitate sau control asupra continutului sau operarii unor asemenea site-uri si nu va fi responsabil de nici un fel de pagube sau accidente care apar din continutul sau operarea acestora.
  Cand accesati o pagina in afara portalului nostru termenii si contitiile de folosire pot fi diferite asa ca cititi-le inainte de a folosi site-ul respectiv

 4. West Dental Teh-Med poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site si care voluntar furnizeaza aceste informatii. De asemenea, West Dental Teh-Med poate aduna si pastra informatii referitoare la persoana de contact. Aceste informatii pot fi folosite pentru a va putea contacta in legatura cu produsele, serviciile, ofertele si promotiile noastre sau ale furnizorilor nostri, in orice moment. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra si sa renuntam la dreptul de a va contacta. Puteti face acest lucru contactandu-ne la adresa info@westdental.ro

 5. West Dental Teh-Med nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. Este strict interzis sa legati acest site cu alte site-uri sau invers, fara ca in prealabil sa aveti permisiunea noastra scrisa. Am putea accepta unele legaturi, dar West Dental Teh-Med nu-si asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat. 

 6. Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia sau pentru a discredita sau hartui West Dental Teh-Med sau clientii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Nici un mail nesolicitat nu poate fi trimis catre acest site sau prin acest site. 

 7. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de West Dental Teh-Med sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la info@westdental.ro, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza. 

 8. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea, nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz West Dental Teh-Med nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar daca West Dental Teh-Med a informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube. 

 9. West Dental Teh-Med isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site. 

 10. Colectarea de date cu caracter personal : West Dental Teh-Med poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.westdental.ro cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta. Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri: Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
  •  Pentru a livra servicii precum buletine de stiri, evenimente, promotii sau produsele pe care le-ati achizitionat.
  • Pentru a factura si livra produsele/serviciile comandate de catre dumneavoastra;
  •  Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.
  •  Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

 11. Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli si in termenii si conditiile enuntate, pe care dumneavoastra ca utilizator le acceptati prin contactarea si folosirea acestuia; aceste reguli guverneaza toate folosirile si consecintele ce decurg din acestea. Daca utilizati site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care achizitionati produse prin magazinul online, va obligati ca la livrarea acestora sa achitati contravaloarea produselor comandate la preturile afisate pe site.
 12. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat West Dental Teh-Med pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Producatori